Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Sport Consultancy - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Sport Consultancy

“Hoe haal ik het optimale rendement uit mijn personeel” of “hoe kan ik het ziekteverzuim binnen mijn bedrijf terugbrengen”, zijn vraagstukken waar een fysieke en mentale component in schuil gaat. 4Progress geeft workshops en presentaties voor directies, bedrijven en verenigingen op gebied van belastbaarheid, stressmanagement en welness. 4Progress helpt in kaart te brengen waar mogelijkheden liggen in het optimaliseren van uw bedrijf. Jarenlange trainingservaring gekoppeld aan trainingsleer en fysiologische wetmatigheden uit de trainingswetenschap liggen aan de basis voor een optimale aanpak. Zowel binnen het bedrijfsleven als in de sport.

Weinig middelen

Sportverenigingen hebben dikwijls niet de financiele middelen om test- en meetapparatuur aan te schaffen, daarbij is het op juiste waarde schatten van de resultaten niet altijd eenvoudig. 4Progress sport consultancy neemt een hoop (tijdrovend) werk voor u uit handen. Het testen en meten, opstellen van trainingsschema’s met een daarbij horende periodisering is een van de mogelijkheden voor uw selectie, bond of vereniging.

Mogelijke tests en metingen

Enkele tests en metingen die 4Progress voor u kan uitvoeren zijn;
(maximale) inspanningstesten, shuttle-run testen, hartslagregistraties, sprongtesten, meten van start- en versnellingsvermogen, bepalen van vetpercentage en OmegaWave testen.

Uitgelezen mogelijkheid

Het periodiek afnemen van een of meerdere van deze testen biedt een uitgelezen mogelijk voor het evalueren voor de trainingen. Ook kan 4Progress trainers en begeleiders ondersteunen in het geven van advies  voor een gekozen trainingsmethoden.

 

Direct inschrijvenStel uw vraag