Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Personal training in Amsterdam - Een fitte levensstijl! | 4Progress

<img alt="Personal training Amsterdam” data-cke-saved-src=" userfiles="" 492="" image="" personal-trainer.jpg"="" src="http://s04.qind.nl/userfiles/492/Image/personal-trainer.jpg" style="float: right; margin: 7px 25px; width: 300px; height: 257px;" title="Personal training Amsterdam">

Personal training Amsterdam

Het is belangrijk dat sporten een vast plekje heeft in uw leefpatroon. Fit zijn moet een levensstijl worden! Vindt u het lastig om dit te realiseren, dan kan personal training in Amsterdam en omgeving u helpen. 4Progress heeft ervaren trainers welke wetenschappelijk onderlegd zijn. Zo kunnen wij voor iedere doelstelling de juiste trainer aan u koppelen. Met de juiste begeleiding en een perfect plan op maat, kunt u uw doelstellingen realiseren.

Personal training in Amsterdam op maat

Bij 4Progress werken wij altijd met een advies op maat en één-op-één begeleiding. Zo is het voor ons beide duidelijk aan welke doelstellingen er gewerkt moet worden en wat voor vorm de training moet krijgen. De training vindt altijd plaats op een plek welke u uitkiest, dit kan bij u thuis zijn maar bijvoorbeeld ook in de sportschool of in de buitenlucht. Wij zorgen samen met u voor de juiste balans tussen sport, voeding en voldoende rust. Heeft u last van een blessure of andere beperking? Dat is geen enkel probleem, wij passen het trainingsschema op u aan. Zo kunt u toch lekker bewegen, ondanks eventuele ongemakken.

De voordelen van personal training door 4Progress

Sporten moet leuk zijn én u moet uw doelen kunnen behalen, wij helpen u met beide. Wanneer u kiest voor een personal training in Amsterdam door 4Progress, profiteert u van de vele voordelen die wij u bieden. Zo stellen wij door middel van testen en meten een realistisch trainingsschema voor u op en zorgen wij voor de juiste balans tussen training, voeding en rust. Daarnaast maken wij een structurele planning voor u, zodat sporten een vaste plaats krijgt in uw agenda. Met 4Progress wordt sporten weer leuk en ontspannend!

Ja, ik wil starten met personal training in Amsterdam!

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag starten met personal training in Amsterdam en omgeving? Of wilt u meer informatie over wat 4Progress u kan bieden? Schrijf u dan direct online in of neem telefonisch contact met ons op via 06-21834976 . Wij gaan graag aan de slag met uw doelen!

Direct inschrijvenStel uw vraag