Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Personal trainer Rotterdam - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Personal trainer Rotterdam

Personal trainer Rotterdam

Gezond zijn en je fit voelen heeft invloed op uw dagelijks functioneren. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook op mentaal gebied. Heeft u veel last van stress en vermoeidheid? Dan kan het zijn dat u te weinig beweegt. Wilt u hier aan werken, maar kunt u dit niet alleen? Dan kunt u de hulp van een personal trainer uit Rotterdam of omgeving waarschijnlijk goed gebruiken. Een personal trainer kan u helpen bij het bereiken van uw doelstellingen en is uw stok achter de deur als het op sporten aankomt. Bij 4Progress zijn wij van mening dat fit zijn een levensstijl moet worden en wij begeleiden u graag op de weg daarnaar toe.

Bewegingswetenschappen

Pim Koolwijk is oprichter van 4Progress en heeft vele kennis en kunde op het gebied van sport. Ik ben wetenschappelijk onderlegd en daardoor in staat om u te voorzien van advies op maat. Wanneer u kiest voor een personal trainer van 4Progress begeleiden wij u altijd één-op-één om zo de training geheel op u af te kunnen stemmen. Ook wanneer u fysieke klachten kunt u bij ons terecht en in zo’n geval kan bewegingswetenschappen vaak uitkomst bieden. Pim Koolwijk analyseert niet alledaagse vraagstukken, op het gebied van sport, voeding en beweging, op wetenschappelijk niveau wat maakt dat uw klachten verholpen kunnen worden.

Is personal training ook voor mij geschikt?

Bent u benieuwd of personal training ook voor u geschikt is? Wilt u graag:

  • Uw doelstellingen concretiseren?
  • Een realistisch trainingsschema opstellen?
  • Een optimale balans hebben tussen de juiste training, voeding en rust?
  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen?
  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda?
  • Inzien dat sporten gewoon leuk en ontspannen kan zijn?

Kunt u bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is personal training van 4Progress zeker geschikt voor u. Wij gaan graag met u aan de slag, zodat u weer plezier krijgt in het sporten en u uw doelen eindelijk werkelijkheid kunt laten worden.

Ja, ik wil personal training in Rotterdam!

Bent u overtuigd van de werkzaamheden van 4Progress en heeft u interesse in personal training in Rotterdam? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en zullen u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u geen vragen meer en wilt u het liefst direct beginnen? Schrijf u dan vandaag nog in en ga op weg naar een gezondere levensstijl.

Direct inschrijvenStel uw vraag