Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Op zoek naar en personal trainer in Hilversum? - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Op zoek naar een personal trainer in Hilversum?

Wilt u een fitte levensstijl bereiken en kunt u hulp en ondersteuning gebruiken? Bent u op zoek naar een personal trainer in Hilversum of omgeving? Kies dan voor de één-op-één begeleiding van 4Progress. Wij bieden u de deskundige begeleiding die u nodig heeft. Voor hulp en advies met betrekking tot gewichtsverlies, het verbeteren van uw conditie of het vergroten van uw spiermassa bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bewegingswetenschappers en gespecialiseerd in personal training en sportconsultancy. Kies vandaag nog voor de personal training in Hilversum of omgeving van 4Progress.

4Progress is uw eigen personal trainer in Hilversum

Voor het realiseren van uw doelen en behalen van de gewenste resultaten biedt 4Progress deskundige één-op-één begeleiding. Daarnaast is een personal trainer van 4Progress wetenschappelijk onderlegd. Met deze kennis en intensieve begeleiding is het mogelijk een compleet schema op maat te maken. Er wordt gekeken naar sport en beweging, maar ook naar voeding en een gezonde balans tussen arbeid en rust. Wat uw doelen ook zijn, uw personal trainer in Hilversum of omgeving staat ervoor deze samen met u te behalen!

Een fysieke beperking of blessures kunnen hinderlijk zijn voor u tijdens het sporten. Ook kan het zo zijn dat u een tijdlang niet gesport heeft. De personal training in Hilversum of omgeving van 4Progress is uw ideale opstart naar een sportief leven. Wij vinden het belangrijk om een realistisch trainingsschema op te stellen en passen deze dus aan op uw huidige fysieke gesteldheid. Wij hopen dat u op deze manier het plezier in sporten (terug) kunt vinden! Waar u ook wilt trainen, wij komen naar u toe! Wij begeleiden u thuis, in de fitnessruimte op kantoor, maar ook in het bos of in de sportschool.

Voordelen personal trainer in Hilversum of omgeving

Wanneer u kiest voor 4Progress voor uw personal training, sportconsultancy en/of een vraagstuk heeft op gebied van bewegingswetenschappen, dan helpen wij u met:

  • Het concretiseren van uw doelstellingen

  • Testen en meten en het opstellen van een realistisch trainingsschema

  • Een optimale balans maken tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust

  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen

  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda

  • Sporten gewoon leuk en ontspannen kan zijn!

Schrijf u nu in!

Wilt u graag meer informatie en bent u benieuwd naar wat een personal trainer in Hilversum of omgeving voor u kan betekenen? Schrijf u nu in en laat ons weten wat uw persoonlijke trainingsdoelen zijn. 4Progress zorgt altijd voor een personal trainer die aansluit bij uw doelen en wensen en waarmee u een klik heeft. Op deze manier kunt u op een prettige manier gezamenlijk uw doelen werkelijkheid laten worden. Heeft u nog andere vragen over ons aanbod? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct bellen? Dat kan via het telefoonnummer: 06 – 21834976.

Direct inschrijvenStel uw vraag