Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Personal trainer Den Haag - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Personal trainer Den Haag

Personal trainer Den Haag

Blijft u ook maar excuses voor uzelf verzinnen waarom u niet kunt trainen? Heeft u te weinig tijd of weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u graag resultaat zien en denkt u dat personal training in Den Haag u kan helpen? Dan bent u bij 4Progress aan het juiste adres. Wij zijn bewegingswetenschappers en bieden u graag de begeleiding die u nodig heeft. Naast personal training kunt u bij ons ook terecht voor sport consultancy. Meer informatie daarover vindt u hier terug.

Waarom personal training van 4Progress

Een personal trainer van 4Progress is wetenschappelijk onderlegd en is daardoor in staat om u te voorzien van advies op maat. Door te zorgen voor een optimale balans tussen arbeid en rust, in combinatie met het juiste voedingspatroon bent u in staat uw doelen te realiseren. Wanneer u kiest voor personal training van 4Progress geniet u van de volgende voordelen:

  • Het concretiseren van uw doelstellingen
  • Testen, meten en het opstellen van een realistisch trainingsschema
  • Een optimale balans maken tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust
  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen
  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda
  • Inzien dat sporten gewoon leuk en ontspannen kan zijn

Heeft u een blessure en kunt u daardoor niet sporten op de manier zoals u zou willen? Of heeft u lange tijd niet gesport en weet u niet goed hoe u weer moet beginnen? Ook dan kunt u terecht bij 4Progress. Wij helpen u graag meet de ideale opstart naar een sportief leven.

Over 4Progress

Pim Koolwijk is het gezicht achter 4Progress en heeft een uitgebreide sportachtergrond. Met de kennis en ervaring die ik in de achterliggende jaren heb opgedaan ben ik uitstekend in staat om u te helpen. Een personal trainer is niet alleen uw coach, maar ook een vertrouwenspersoon en stok achter de deur. Hij zorgt ervoor dat u uw gestelde doelen kunt bereiken en u optimale resultaten behaald. 4Progress is voor iedereen die op een objectieve en professionele wijze zijn of haar gezondheid en/of prestatie wil verbeteren.

Contact opnemen

Weet u ook dat genoeg sporten en bewegen erbij hoort in het leven, maar blijft u moeite hebben met regelmatig sporten? Dan is een eigen personal trainer in Den Haag of de omgeving daarvan de juiste oplossing. Wij gaan graag met u aan de slag en helpen u gemotiveerd te worden en dit ook te blijven. Wilt u meer weten over de manier waarop wij te werk gaan en bent u benieuwd wat 4Progress voor u kan betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Direct inschrijvenStel uw vraag