Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Personal trainer Amersfoort - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Personal trainer Amersfoort

Personal trainer Amersfoort

Heeft u moeite met het bereiken van uw sportieve doelstellingen en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan kan 4Progress u helpen. 4Progress biedt u namelijk de deskundige begeleiding op sportief gebied die u nodig heeft. Wij zijn bewegingswetenschappers en zijn gespecialiseerd in personal training en sportconsultancy. Fit zijn is niet voor even, het moet uw levensstijl worden en wij begeleiden u graag op de weg daar naartoe. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken en bent u daarvoor op zoek naar een personal trainer in Amersfoort of de omgeving daarvan? Dan staat 4Progress klaar om u te helpen.

Over ons

4Progress heeft veel wetenschappelijke kennis in huis, welke gebruikt wordt om u van een advies op maat te voorzien. U krijgt bij ons altijd één-op-één training, zodat de training geheel op u afgestemd kan worden. Door te zorgen voor een optimale balans tussen arbeid en rust, in combinatie met het juiste voedingspatroon, bent u in staat uw doelen te realiseren.

Direct inschrijvenStel uw vraag

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te begeleiden en daarom hoeft u niet naar ons toe te komen, maar komen wij naar u toe. Of u nu thuis, in het bos of in de sportschool wilt trainen. Wij begeleiden u waar u maar wilt. Deze begeleiding bieden wij u ook als u wilt gaan sporten en u last heeft van een fysieke beperking of met of na een blessure. 4Progress biedt u professionele begeleiding naar een sportief leven.

Waarom kiezen voor personal training in Amersfoort?

Wanneer u kiest voor een personal trainer heeft u niet alleen een coach en een vertrouwenspersoon die u helpt met trainen, het is ook direct een stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan trainen. Wij motiveren u en helpen u, zodat u zich volledig in kunt zetten. Een personal trainer van 4Progress helpt u met:

  • Het concretiseren van uw doelstellingen
  • Testen, meten en het opstellen van een realistisch trainingsschema
  • Een optimale balans maken tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust
  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen
  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda
  • Inzien dat sporten gewoon leuk en ontspannen kan zijn

Direct inschrijven

Heeft u interesse in personal training in Amersfoort en wilt u uw huidige levensstijl veranderen in een gezonder en sportiever leven? Wacht dan niet langer en schrijf u vandaag nog in bij 4Progress. Heeft u nog vragen over de inhoud van het traject of heeft u fysieke klachten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en voorzien u van een persoonlijk advies.

Direct inschrijvenStel uw vraag