Sporten in Utrecht

Wilt u werken aan een fitte levensstijl en wilt u graag sporten in Utrecht? Kunt u wel wat extra hulp en begeleiding gebruiken? Kies voor de één-op-één begeleiding van 4Progress en boek gegarandeerd resultaat. Of u wilt sporten in Utrecht om uw conditie te verbeteren of het verliezen van gewicht, van ons kunt u altijd deskundig advies op maat verwachten. Wij zijn bewegingswetenschappers en gespecialiseerd in personal training en sportconsultancy. Start vandaag nog met sporten in Utrecht en meld je aan!

Met een personal trainer sporten in Utrecht

De personal trainers van 4Progress zijn allemaal wetenschappelijk onderlegd. Hierdoor kunnen zij u voorzien van een totaalpakket. U wordt intensief begeleidt en de personal trainer maakt een schema voor u op maat. Het schema wordt ingevuld met sport en beweging, maar ook met een gezonde balans tussen arbeid en rust en de juiste voeding. Samen met de personal trainer bepaald u uw doelen en gaat u aan de slag om deze te realiseren. Uw personal trainer is uw coach én uw stok achter de deur wanneer u gaat sporten in Utrecht!

Wanneer u wilt sporten in Utrecht met een fysieke beperking of een blessure is dit geen enkel probleem. Sporten in Utrecht met 4Progress onder begeleiding van een personal trainer is het perfecte startpunt. De personal trainers zetten een realistisch trainingsschema op. Dit zorgt ervoor dat de kans van slagen groter is aangezien u het beter kunt volhouden. We vinden het erg belangrijk dat u uw plezier in het sporten (terug) vindt. Wilt u op een aparte locatie trainen? Ook dit is geen probleem. Onze personal trainer komt thuis, op de fitnessruimte op kantoor, maar ook op een buitenlocatie met u sporten.

Voordelen sporten in Utrecht bij 4Progress

Wanneer u kiest voor 4Progress voor uw personal training, sportconsultancy en/of een vraagstuk heeft op gebied van bewegingswetenschappen, kunt u verwachten dat wij u helpen met:

  • Doelstellingen samen te stellen
  • Een realistisch trainingsschema op te stellen en na te leven
  • het vinden van de optimale balans tussen sporten, voeding en rust
  • het in zien dat sporten meer is dan calorieën tellen
  • plezier in sporten te vinden

Start vandaag nog met sporten in Utrecht en schrijf u nu in!

Hebben wij u enthousiast gekregen om te gaan sporten in Utrecht onder begeleiding van een personal trainer? Schrijf u nu in en laat ons weten wat uw persoonlijke trainingsdoelen zijn zodat wij u verder kunnen helpen. Wij zorgen altijd voor een personal trainer die bij u past. Het is erg belangrijk dat het klikt zodat u op een prettige manier gezamenlijk aan uw doelen kunt werken. Heeft u nog andere vragen over ons aanbod en/of de mogelijkheden? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u ons liever direct bellen? Dat kan via het telefoonnummer: 06 – 21834976.

Direct inschrijvenStel uw vraag