Personal training Den Haag

Personal training Utrecht

Wilt u weer fit zijn? Uw levensstijl omgooien? Of heeft u een blessure die u de baas wilt worden? Met personal training in Utrecht en omgeving kunt u werken aan uw persoonlijke doelstellingen. 4Progress heeft ervaren trainers welke wetenschappelijk onderlegd zijn. Zo kan er voor u een persoonlijk plan op maat worden opgesteld, gericht op uw trainingsdoelen. Wij helpen u om uw doelstellingen te realiseren!

Training op hoger niveau door 4Progress

Trainen waar u wilt, gericht op uw persoonlijke doelen, klinkt goed toch? De personal training in Leiden vindt plaats op een plek die u bepaalt. Dit kan bij u thuis zijn, in een park of in uw eigen sportschool. Zo voelt u zich comfortabel in een herkenbare omgeving en kunnen we goed werken aan de doelen. Uw persoonlijke trainer stelt een advies op maat op, gericht op zowel training, als voeding en rust. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele blessures of beperkingen. Wij zorgen ervoor dat u sporten weer leuk gaat vinden!

Waarom kiezen voor personal training in Utrecht?

Het is belangrijk dat u een juiste klik heeft met uw personal trainer. Onze personal trainers zijn dan ook als een vertrouwenspersoon voor u, zodat het sporten een fijne bezigheid wordt. Wanneer u kiest voor 4Progress, brengt dit echter nog vele andere voordelen voor u met zich mee. Dit kunt u van ons verwachten:

  • Ervaren trainers welke wetenschappelijk onderlegd zijn.
  • Het behalen en duidelijk stellen van uw doelen.
  • Een duidelijke planning zodat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda.
  • Het opstellen van een realistisch trainingsschema.
  • Een optimale balans tussen de juiste training, voldoende rust en goede voeding.
  • Een gezellige training waardoor sporten weer leuk wordt!

Ik wil starten met personal training in Utrecht!

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct starten met personal training in Utrecht? Schrijf u dan online in! Laat ons weten wat uw persoonlijke trainingsdoelen zijn, zodat wij de perfecte match kunnen vinden met een van onze trainers. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook ons contactformulier invullen, of bellen naar 06-21834976 . Wij kijken uit naar een positieve samenwerking!

Direct inschrijvenStel uw vraag