Personal training Rotterdam

Personal training Rotterdam

Wilt u graag lekker in uw vel zitten, spieren opbouwen, wat kilo’s afvallen of een blessure overwinnen? Dan is personal training in Rotterdam en omgeving een goede eerste stap voor u! Wat voor doelen u ook heeft, met personal training in Rotterdam kunt u deze doelen bereiken. 4Progress biedt personal training op maat, gemaakt door wetenschappelijk onderlegde trainers. Hierbij wordt gelet op een combinatie van de juiste training, goede voeding en voldoende rust. Zo kunt u op een perfecte manier uw doelstellingen behalen. Wij gaan graag samen met u aan de slag!

De voordelen van 4Progress

Wanneer u kiest voor personal training in Rotterdam en omgeving door 4Progress, profiteert u ook van de vele voordelen die wij u bieden. U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Ervaren en gemotiveerde medewerkers.
  • Wij helpen u met het behalen van uw doelstellingen.
  • Wij maken sporten weer leuk en ontspannen.
  • Wij zorgen voor een structurele planning, zodat u precies weet wanneer u moet sporten.
  • Wij zorgen voor een optimale balans tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust.
  • Door middel van meten en testen stellen wij een realistisch trainingsschema op.

Personal training door 4Progress

Personal training in Rotterdam door 4Progress zorgt ervoor dat u weer fit wordt! Fit zijn is ontzettend belangrijk, voor zowel uw gezondheid als uw zelfvertrouwen. Met een persoonlijke trainer krijgt u altijd één-op-één begeleiding, gericht op uw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op eventuele beperkingen of blessures, zodat u de juiste begeleiding krijgt en niets overbelast. Extra fijn is dat u altijd de plaats van de training bepaalt, zo bent u in een herkenbare omgeving. Of u nu thuis, in de sportschool of in de buitenlucht wilt trainen: wij richten ons op uw wensen!

Neem contact op met 4Progress

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van personal training in Rotterdam en omgeving? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 06-21834976 . U kunt zichzelf ook direct online inschrijven. Vermeld daarbij uw persoonlijke doelstellingen, zodat wij een geschikte trainer voor u kunnen vinden. Samen gaan we voor uw doelen!

Direct inschrijvenStel uw vraag