<img alt="Personal training Amersfoort” data-cke-saved-src=" userfiles="" 492="" image="" personal-trainer.jpg"="" src="http://s04.qind.nl/userfiles/492/Image/personal-trainer.jpg" style="float: right; margin: 7px 25px; width: 300px; height: 257px;" title="Personal training Amersfoort">

Personal training Amersfoort

Wilt u nu eindelijk eens van de overtollige kilo’s af? Of wilt u juist spieren opbouwen of aankomen? Met een personal training in Amersfoort en omgeving bereikt u uw persoonlijke doelstellingen. De personal trainers van 4Progress zijn wetenschappelijk onderlegd en kunnen u deskundige begeleiding bieden op sportief gebied. Samen zorgen we ervoor dat u fit wordt en blijft, want dat is immers het belangrijkst!

De voordelen van personal training in Amersfoort

Wanneer u kiest voor de deskundige begeleiding van 4Progress, profiteert u meteen van diverse voordelen. Hieronder vindt u een overzicht waarmee een personal trainer van 4Progress u helpt:

  • Het concretiseren van uw trainingsdoelen.
  • Een juiste balans creëren tussen de juiste voeding, een goede training en voldoende rust.
  • Het opstellen van een trainingsschema door middel van testen en meten.
  • Samen met u maken wij een structurele planning wanneer u gaat trainen.
  • Wij zorgen ervoor dat sporten weer leuk wordt!

Meer over 4Progress?

4Progress heeft een enthousiast team van ervaren trainers welke graag met u aan de slag gaan. Wij stellen altijd een persoonlijk advies op maat op, waarbij wij rekening houden met uw trainingsdoelen. In dit advies vindt u een combinatie van sport, voeding en rust zodat er de juiste balans ontstaat. Daarnaast wordt er uiteraard ook rekening gehouden met eventuele blessures of beperkingen, zodat u de training perfect kunt volgen. Wat ook erg fijn is, is dat u de plek van de training bepaalt. Zo kunt u een ruimte of omgeving kiezen waar u zich prettig voelt en dit bevordert de productiviteit. Denk daarbij aan uw eigen woonkamer, in de buitenlucht of in uw vertrouwde sportschool. Samen gaan wij aan de slag en zorgen we ervoor dat uw doelstellingen gerealiseerd worden!

Direct inschrijven voor personal training in Amersfoort

Wilt u liever nog vandaag starten dan morgen? Schrijf u dan direct online in voor een personal training in Amersfoort en omgeving! Vermeld daarbij ook uw persoonlijke doelen en eventuele klachten, zo kunnen wij de juiste trainer voor u selecteren. Bij overige vragen kunt u natuurlijk ook het online contactformulier invullen, of bellen naar: 06-21834976 .

Direct inschrijvenStel uw vraag