<img alt="Personal training Almere” data-cke-saved-src=" userfiles="" 492="" image="" personal-trainer.jpg"="" src="http://s04.qind.nl/userfiles/492/Image/personal-trainer.jpg" style="float: right; margin: 7px 25px; width: 300px; height: 257px;" title="Personal training Almere">

Personal training Almere

Wilt u graag wat kilo’s kwijt, fitter worden, een blessure overwinnen of spieren opbouwen? Wat voor doel u ook heeft, met personal training in Almere en omgeving kunt u ieder doel bereiken. 4Progress biedt deskundige begeleiding tijdens uw training. Wij zijn gespecialiseerd in personal training in Almere en sportconsultancy. Zo kunt u voor ieder doel bij ons terecht.

Personal training Almere: training op hoger niveau

De ervaren trainers van 4Progress begeleiden u één-op-één, zo kunt u een advies op maat van ons verwachten. Wij werken samen naar uw doel toe. 4Progress helpt u om een balans te creëren tussen arbeid en rust, in combinatie met het juiste voedingspatroon. Mede hierdoor worden uw doelen binnen handbereik. Wij houden van een persoonlijke aanpak, daarom is uw coach ook een stok achter de deur en een vertrouwenspersoon. Zo voelt u zich op uw gemak tijdens uw personal training in Almere, wel zo belangrijk! Daarnaast bent u de leidinggevende over de plek van uw training, wij komen naar u toe. Wilt u graag buiten trainen, thuis of in de sportschool? Dat is voor ons geen probleem, wij luisteren naar uw wensen. Heeft u een blessure of beperking? Ook dan kunnen wij de juiste training voor u op maat maken.

Voordelen personal training Almere

Naast dat u altijd te maken heeft met een ervaren coach, zijn er nog meerdere voordelen waarvan u profiteert. Wanneer u kiest voor een samenwerking met 4Progress, helpen wij u met:

  • Inzicht op het gebied van sport en beweging: meer dan calorieën tellen!
  • Het opstellen van een realistisch trainingsschema door middel van testen en meten.
  • Het maken van een planning zodat sporten structureel wordt.
  • Het concretiseren van uw doelstellingen.
  • Een optimale balans tussen de juiste voeding, goede training en voldoende rust.

Meer informatie over personal training in Almere?

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct starten met personal training in Almere en omgeving? Of wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 06-21834976 . Wij zorgen er gezamenlijk voor dat uw doelen werkelijkheid worden!

Direct inschrijvenStel uw vraag