Personal trainer Utrecht

Personal trainer Utrecht

Sport en bewegen hoort een deel uit te maken van een ieder zijn levenspatroon. Toch hebben veel mensen moeite met het (regelmatig) sporten. Streeft u naar een gezonde levensstijl, maar heeft u moeite met het vinden van motivatie of weet u gewoon niet waar u moet beginnen? Dan is personal training in Utrecht misschien iets voor u. Samen met een personal trainer gaat u aan de slag om uw sportieve doelstellingen te bereiken. Fit zijn moet een levensstijl worden en wij begeleiden u graag op de weg daar naartoe.

4Progress

4Progress helpt u graag met het concretiseren van uw doelstellingen. Vooraf doen wij diverse testen en metingen met u, zodat wij een realistisch trainingsschema op kunnen stellen. Daarbij maken wij een optimale balans tussen de juist training, goede voeding en voldoende rust. Wij begeleiden u één-op-één en zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden komen wij graag naar u toe. Of u nu thuis wilt trainen, in de sportschool of ergens anders, wij begeleiden u waar u maar wilt.

Heeft u last van een blessure? Ook wanneer u met een fysieke beperking wilt sporten bent u bij ons aan het juiste adres. 4Progress heeft de benodigde kennis en kunde in huis om u te voorzien van deskundige begeleiding.

Sport Consultancy

Regelmatig krijgen wij de vraag: ‘hoe kan ik het ziekteverzuim binnen mijn bedrijf terugbrengen?’ of ‘hoe haal ik het optimale rendement uit mijn personeel?’. 4Progress helpt u hier graag bij door middel van sport consultancy. Wij geven workshops en presentaties voor directies, bedrijven en verenigingen op het gebied van belastbaarheid, stressmanagement en welness. Wij brengen graag in kaart waar mogelijkheden liggen in het optimaliseren van uw bedrijf. Met de kennis en kunde die 4Progress in huis heeft maken wij voor u de basis van een optimale aanpak, zowel binnen het bedrijfsleven als in de sport.

Ja, ik wil een personal trainer in Utrecht!

Heeft u een stok achter de deur nodig om te gaan trainen en wilt u inzien dat sporten ook gewoon leuk en ontspannen kan zijn? Bent u benieuwd wat een personal trainer in Utrecht voor u kan betekenen? Schrijf u dan direct bij ons in. Wilt u eerst graag informatie over onze werkwijze of heeft u nog verdere vragen? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op. Wij staan voor u klaar en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die personal training voor u kan bieden.

Direct inschrijvenStel uw vraag