Personal trainer Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een personal trainer in de omgeving van Amsterdam bent u bij 4Progress aan het juiste adres! Wilt u uw conditie verbeteren, gewicht verliezen of spiermassa opbouwen? Vindt u het moeilijk om dit alleen te realiseren en heeft u behoefte aan hulp van een deskundige? Kies dan voor de personal training in Amsterdam of omgeving van 4Progress. Onze bewegingswetenschappers gespecialiseerd in personal training en sportconsultancy helpen u graag. Want samenwerken aan een fitte lifestyle is veel leuker!

Personal trainer Amsterdam; op een hoger niveau trainen

Wat uw doel ook is, de wetenschappelijk onderlegde personal trainer in Amsterdam of omgeving helpt u deze na te streven! Door te kijken naar beweging, voeding en de balans tussen arbeid en rust wordt er een schema voor u op maat gemaakt. Om uw uiteindelijke doelen te behalen en dit ook vast te kunnen houden is het van belang dat het schema vol te houden is voor u. Tijdens de personal training in Amsterdam of omgeving van 4Progress wordt ervoor gezorgd dat het schema ongemerkt een vast onderdeel gaat uitmaken van uw dagelijkse leefpatroon.

Waar en wanneer u ook wilt sporten, uw personal trainer komt naar u toe! Wilt u personal training in Amsterdam of omgeving maar heeft u last van fysieke problemen en/of blessures? Door de deskundigheid en expertise van 4Progress is dit geen enkel probleem. Wij helpen u graag uw doelen na te streven en het plezier in beweging en sporten (terug) te vinden! Soms is het lastig om weer te starten als u een periode niet heeft kunnen sporten. Door gebruik te maken van de één-op-één training van 4Progress profiteert u niet alleen van de deskundigheid, maar heeft u ook die stok achter de deur.

Voordelen personal trainer in Amsterdam of omgeving

Werk vandaag nog aan uw goede voornemens en kies voor de personal training in Amsterdam en omgeving van 4Progress. Wij verzekeren u van kwaliteit en expertise op het gebied van personal training, sportconsultancy en bewegingswetenschappen. Wanneer u uw doelen bereikt, is ons doel ook bereikt!

Wat kunt u nog meer van ons verwachten? Wanneer u kiest voor 4Progress kunt u hulp en ondersteuning verwachten bij:

  • Het concretiseren van uw doelstellingen
  • Testen en meten en het opstellen van een realistisch trainingsschema
  • Een optimale balans maken tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust
  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen
  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda

 

Starten met personal training in Amsterdam? Schrijf u nu in!

Om de beste resultaten te behalen is het van belang dat u zich op uw gemak voelt bij uw personal trainer. Laat ons weten wat uw persoonlijke doelen zijn, zodat wij u een personal trainer in Amsterdam of omgeving kunnen aanbieden die bij u past!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u op kunnen nemen. Wilt u ons liever zelf bellen? Dat kan ook! Wij zijn bereik op het telefoonnummer: 06-21834976 . Wij voorzien u graag van gratis en/of vrijblijvend advies.

Direct inschrijvenStel uw vraag